شنبه 8 اردیبهشت 1403
آخرين اخبار
1402/7/6 پنجشنبه
برگزاری سمینار هوش مصنوعی و آموزش مقدماتی و آشنایی با ابزارهای هوش مصنوعی
برگزاری سمینار هوش مصنوعی و آموزش مقدماتی و آشنایی با ابزارهای هوش مصنوعی، با ارائه استاد ارجمند دانشگاه پیام نور نور، آقای دکتر پاک گوهر، در سالن همایش‌های آهن شهر، چهارشنبه شب ۵ مهر.

.

برگزاری سمینار "هوش مصنوعی و آموزش مقدماتی و آشنایی با ابزارهای هوش مصنوعی"، با ارائه استاد ارجمند دانشگاه پیام نور نور، آقای دکتر پاک گوهر، در سالن همایش‌های آهن شهر، چهارشنبه شب ۵ مهر.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این سمینار شهرستانی، با برنامه‌ریزی واحد فرهنگی دانشگاه پیام‌نور مرکز بافق و همکاری. شرکت سنگ آهن مرکزی بافق در سالن همایش های آهنشهر برگزار شد .
در این سمینار به تشریح و معرفی مقدماتی ابزارهای هوش مصنوعی و نحوه استفاده از آنها پرداخته شد. به منظور برگزاری کارگاه هوش مصنوعی پیشرفته در سه بخش، اسامی علاقمندان پس از شرکت در سمینار نوشته شد. حضور چشم‌گیر اقشار مختلف در این سمینار، دلیلی بر لزوم تعریف کارگاه‌های علمی مورد نیاز در داخل شهرستان می‌باشد...