شنبه 8 اردیبهشت 1403
1400/5/16 شنبه
برگزاری جلسه جذب دانشجو در دانشگاه پیام نور مرکز بافق

.

در راستای جذب دانشجو و استفاده از پتانسیل کارکنان ،جلسه جذب دانشجو با حضور ریاست مرکز و کلیه پرسنل در دفتر ریاست برگزار شد . در این جلسه در ابتدا ریاست مرکز با تشریح اهمیت و حساسیت جذب دانشجو وفرصت بسیار محدودی که امسال برای ثبت نام وجود دارد با تاکید بر عزم همگانی تلاش همه همکاران جهت جذب حداکثری دانشجو را خواستار شد.
 نصب بنر ,نصب پوستر طراحی شده در ادارات و اماکن پرتردد و درج در شبکه دولت ،نصب پارچه و ارسال پیامک شهری ،تماس با کاربران کافی نت ها و مشاورین انتخاب رشته مدارس از جمله مواردی بود که در خصوص آن در این جلسه بحث و تصمیم گیری شد .همچنین در این جلسه مقرر شد علاوه بر پاسخگویی تلفنی همه همکاران و با توجه به وضعیت کرونایی و دورکاری پرسنل هر روزه حداقل یک نفر از همکاران جهت راهنمایی و مشاوره مراجعین احتمالی در دانشگاه حضور یابد .