جمعه 10 فروردین 1403
سامانه برنامه کلاسی غیر حضوری https://lms.yazd.pnu.ac.ir/

.

نحوه ورود به سامانه                              ورود به سامانه

1-کاربری و رمز عبور سیستم چیست؟ نام کاربری;اولیه;شما " شماره دانشجویی; " و رمز عبور " aA + کدملی " تعریف شده است لازم است پس از اولین ورود نسبت به تغییر آن اقدام فرمایید. نام کاربری را حتما با حروف انگلیسی وارد کنید (صفحه کلید در حالت انگلیسی باشد) اکیدا توصیه میشود که پس از اولین ورود موفقیت آمیز با سامانه ، نسبت به تغییر دادن رمز عبور خود اقدام کنید . 2- رمز عبور جدید را چگونه تنظیم نمایم؟ رمز عبور جدید باید حداقل 8 کاراکتر و ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ انگلیسی (اجباری) ، اعداد (اجباری) و علامت ها (اختیاری) باشد. در صورت رعایت نکردن موارد بالا رمز عبور شما تغییر نخواهد کرد . 3- رمز عبور من اشتباه است چه اقدامی انجام دهم؟با کارشناس پشتیبانی مرکز تماس حاصل فرمایید. چندین بار رمز عبورم را اشتباه وارد کردم و سامانه میز کار من را قفل کرده است . چه کار کنم ؟پس از گذشت 15 دقیقه فعال خواهد شد .

یکشنبه، ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۰۰:۰۴بازدیدها :2153

1- کاربری و رمز عبور سیستم چیست؟ نام کاربری اولیه شما " شماره دانشجویی  " و رمز عبور " aA + کدملی " تعریف شده است  لازم است پس از اولین ورود نسبت به تغییر آن اقدام فرمایید.

نام کاربری را حتما با حروف انگلیسی وارد کنید (صفحه کلید در حالت انگلیسی باشد)

2- رمز عبور جدید را چگونه تنظیم نمایم؟  رمز عبور جدید باید حداقل 8 کاراکتر و ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ انگلیسی (اجباری) ، اعداد (اجباری) و علامت ها (اختیاری) باشد.

در صورت رعایت نکردن موارد بالا رمز عبور شما تغییر نخواهد کرد .

3- رمز عبور من اشتباه است چه اقدامی انجام دهم؟   با کارشناس پشتیبانی مرکز تماس حاصل فرمایید.

چندین بار رمز عبورم را اشتباه وارد کردم و سامانه میز کار من را قفل کرده است . چه کار کنم ؟ پس از گذشت 15 دقیقه فعال خواهد شد .