پنجشنبه 9 فروردین 1403
آخرين اخبار
1399/11/18 شنبه
آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور برگزار شد/ اعلام نتایج تا پایان سال جاری
آزمون فراگیر کارشناسی ارشد نوبت بیست و یکم دانشگاه پیام نور صبح امروز با حضور ۸۷ هزار و ۶۸۰ داوطلب در ۱۸۰ رشته و یک هزار و ۳۳۷ رشته محل برگزار شد.

.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مرتضی محسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور امروز در بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه پیام نور تهران شرق گفت: از مجموع داوطلبان، ۴۰ هزار و ۷۵۴ داوطلب مرد و ۴۶ هزار و ۹۲۶ داوطلب زن در این آزمون شرکت کرده اند.
وی ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه داوطلبان اظهار داشت: آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در ۵ گروه آزمایشی بانظارت کامل ستاد اجرایی دانشگاه پیام نور برای حفظ پروتکل های بهداشتی در ۱۶۷ حوزه امتحانی در ۳۱ استان کشور و در نهایت دقت و سلامت برگزار شد.
وی با عنوان اینکه آزمون امروز ساعت ۸:۳۰ آغاز شد، گفت: تمام داوطلبان قبل از ورود به جلسه از طریق سامانه سنجش سامانه خود اظهاری کرونا را تکمیل کردند و در حوزه‌های امتحانی با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی حضور یافتند.
وی با عنوان اینکه ظرفیت پذیرش در دانشگاه پیام نور ۳۰ هزار نفر است، گفت: نتایج پذیرفته شدگان تا پایان سال اعلام می‌شود. وی در پایان یادآور شد: دانشجویان پس از پذیرش در ترم دوم کارشناسی ارشد تحصیل خود را آغاز میکنند و کلاس‌ها به صورت مجازی و غیر حضوری است.